Loading...
Gagelbosch te Eindhoven2018-11-18T17:41:18+01:00

Project Description

Een project waarbij wij kunnen helpen?

Vraag informatie

Gagelbosch, Eindhoven

Om voorop te kunnen blijven lopen in de ontwikkelingen in de ouderenzorg is door de huidige eigenaar, de SVVE De Archipel, een aantal jaren geleden besloten tot omzetting van deze zorginstelling naar een modern wooncomplex met alle denkbare voorzieningen.

De appartementen zijn deels bestemd voor de koopsector en zullen deels in de huur worden aangeboden. Alle appartementen zijn levensloop bestendig en zijn derhalve geschikt voor diverse doelgroepen, van starters tot senioren. Uniek is de mogelijkheid voor toekomstige bewoners om, indien gewenst, gebruik te maken van gemaks- en zorgdiensten, welke in het project zullen worden geïntegreerd.

Naast de appartementengebouwen is een atriumgebouw voorzien waarin een restaurant en een aantal kantoorfuncties zijn ondergebracht. Voorts is in het plan een gebouw ten behoeve van intramurale en psychogeriatrische zorg opgenomen. Het project behoort tot een van de grotere herontwikkelingslocaties van de regio. De 2 markante woontorens van circa 80 meter hoog zullen nog moeten worden uitgevoerd.

Project Details

Projecttype:

Gagelbosch

Locatie:

Eindhoven

In opdracht van:

Zorginstelling SVVE De Archipel

Werkzaamheden

Directievoering & toezicht

Architect

Architectenbureau Atelier Dutch B.V. te Almere

Aannemer

Aannemersbedrijf Van Straten Bouw en Vastgoed

Oplevering

Eind 2011

Foto’s:

Atelier Dutch B.V

Project Gallerij

This website uses cookies and third party services. Ok