Hilton DoubleTree Hotel Sittard in uitvoering

In het centrum van Sittard herrijst een nieuw hotel van Hilton DoubleTree in het pand van het voormalige Bisschoppelijk College aan de Parklaan. Het hotel is Hilton’s eerste hotel in Nederland buiten de Randstad en voor Sittard het eerste internationale hotel. De opening van het hotel is gepland in 2020. Momenteel zijn wij bezig het oude schoolgebouw te strippen. Plafonds, niet constructieve wanden en oude installaties worden uit het pand verwijderd, zodat het klaar is voor de volgende bouwfase: het realiseren van een hotel met 90 kamers, restaurant en vergaderfaciliteiten. In oktober starten wij met de restauratie en renovatie van de buitenzijde van het gebouw. Sinds Juli zijn wij gestart met directievoering en het houden van toezicht.

By |2019-09-10T08:10:44+01:0009, september, 10|Nieuws|
This website uses cookies and third party services. Ok